ROTO tetőtéri ablakok

A filozófia: praktikus és kényelmes

A Roto innovatív tetőtéri ablakainak és szolárrendszereinek köszönhetően évtizedes hagyományokkal bíró, elismert világcég, amely nagy tapasztalatokkal rendelkezik a lakóterek komfortossá és minőségivé tételében. A fejlesztések során a termékek tetszetős küllemének kialakításán túl fontos szempont volt a komfortérzet megteremtése és a maximális kényelem biztosítása.

 

 

·         Műanyag tetőtéri ablakok

·         Fa tetőtéri ablakok

·         Árnyékolók

 

 

Speciális nyitási módok – több tér

Egy tetőtéri lakás megtervezése és berendezése izgalmas kihívás, a sikerhez pedig nagyban hozzájárul a megfelelő ablakok kiválasztása és elhelyezése, valamint a megfelelő árnyékolók megválasztása is.

Fontos, hogy a tetőablak a nyitás során ne foglaljon el hasznos teret, hiszen a ferde falak miatt kevés a bebútorozható felület. A tetőtér optimális kihasználásában nagy segítséget nyújthatnak a Roto speciális nyitásmódú tetőablakai.

A Roto professzionális vasalat-technikájának köszönhetően egyedi nyitásmódú tetőtéri ablakokat kínál. Minden Roto tetőtéri ablak alsó kilincskezelezésű, így a magasabbra tervezett ablakok nyitása sem okoz problémát. A hagyományos billenő ablakszárnnyal szemben a speciálisan billenő és a felnyíló-speciálisan billenő tetőtéri ablakok esetén az ablakszárny nem nyílik be a tetőtérbe, így több teret, szabadabb kilátást biztosít a lakóknak.

 

Az az innovatív felnyíló nyitásmód, amelyet a Roto 35 évvel ezelőtt fejlesztett ki, új dimenzióba helyezte a tetőtér komfortjának fogalmát. A több szabad teret biztosító nyitásmódok kialakítása azóta is a fejlesztések egyik fő iránya.
A másik fontos szempont a felhasznált alapanyagok minősége. A Roto-nál nemcsak kiváló minőségű fából, hanem egyedülállóan, többkamrás műanyag profilból is készítenek tetőtéri ablakokat. A beépítés megkönnyítése érdekében az ablakokat gyárilag párazáró fóliacsatlakozással látják el.