GEALAN MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK

A GEALAN nyílászárók alapanyaga: a PVC-U napjaink egyik legkorszerűbb anyaga. Erős, tartós, változatos, jól szigetel, és könnyen karbantartható. Ezért a világ számos nagy piacán az ablakgyártás fő alapanyaga. A fa ablakkeretektől eltérően a PVC-U ablak nem korhad, illetve nem vetemedik,légmentesen zár és nem szükséges a festése. A fém ablakkeretektől eltérően a PVC ablakkeretek kiváló szigetelők, télen melegen, nyáron hidegen tartják a helyiséget. Nem rozsdásodnak, nem ferdülnek el. Nem maródnak ki és nem korrodálnak szennyezett, vagy magas páratartalmú környezetben. A karbantartás egyszerű, időnkénti szappanos vizes lemosásból és a kilincsek, zárak kenéséből áll.

A fő nyersanyagok (kőolajfeldolgozási melléktermék és feldolgozott só) mellett több, mint ötven különböző adalékanyaga az, ami biztosítja a színtartását, a hosszú élettartamot, megóvja az öregedéstől és az ablakok ideális anyagává teszi.

A GEALAN műanyag nyílászáró profilok várható élettartama: 30 év felett!

Több, mint 30 év GEALAN cégtörténet…

1968

Az első műanyag profil kifejlesztése és annak konzekvens továbbfejlesztése a minőségi GEALAN ablak és ajtóprofilok irányába.

1979

A cég felveszi a GEALAN nevet.

1980

A színes műanyag profil az acrylcolor piaci bevezetése. A coextrudálás kifejlesztése a műanyag profilokat még inkább időjárásállóvá és színtartóbbá tette.

S 3000 profilrendszer

62mm tokvastagság, 5 kamra. Előnyei:

Verhetetlen ár-érték arány! Kérjen ajánlatot!

Standard üvegezés: 4-16-4 Low-E (Ug = 1,4 W/m2K)
Feláras üvegezés: 4-16-4 Low-E + gáztöltés (Ug = 1,1 W/m2K)

S8000 IQ profilrendszer

74mm tokvastagság, 6 kamra. Előnyei:

A GEALAN fóliaprogramja

Következő színek érhetők el jelenleg. Lehet egy- vagy kétoldalon fóliázott a profil. Figyelem: a színek eltérhetnek az eredeti színtónustól ezért csak tájékoztató jellegűek.

Fadekor standard

Swatch

Tölgy

Swatch

Aranytölgy

Swatch

Mahagóni

Swatch

Mocsári tölgy

Swatch

Mogyoró

Swatch

Oregon IV

Fadekor standardon kívül

Swatch

Erdei fenyő

Swatch

Douglas fenyő

Swatch

Világos tölgy

Swatch

Természetes mogyoró

Swatch

Cseresznye

Swatch

Dió

Swatch

Siena PR Rosso

Swatch

Siena PN Noce

Színes fóliák

Swatch

Krémfehér

Swatch

Antracit szürke

Swatch

Ezüstszürke

Swatch

Fenyőzöld

Swatch

Acélszürke

Swatch

Csokibarna

 

Színes ablak acrylcolorral

Színes ablakprofilokkal hangsúlyosabbá teheti homlokzatát. A lakóházak így összetéveszthetetlenek lesznek, csak úgy, mint a bennük lakók. Az ipari épületek vonzóan szembetűnővé vállnak. Az acrylcolor színezési eljárása során a fehér PVC alaptest és a színes acrylüveg egy munkafolyamat során egymástól elválaszthatatlanul összeolvad. A két anyag összeolvadása következtében egy mattselyem profilfelület keletkezik, amely az időjárási befolyásoknak problémamentesen ellenáll. A profil fehér belső oldala biztosítja azt, hogy az ablak a belső tér berendezéséhez minden esetben passzoljon.

 

 

GEALAN – Színpaletta

Használja ki az acrylcolor nyújtotta előnyöket. Profiljaink a következő színekben érhetők el (a profil belső oldala mindig fehér).

RAL 3011: Vörösbarna

RAL 5002:

Ultra tengerkék

RAL 6005: Mohazöld

RAL 7015: Palaszürke

RAL 7038: Achátszürke

RAL 7040: Ablakszürke

RAL 8014: Sepiabarna

RAL 9001: Krémfehér

acrylcolor Feketésbarna 02

acrylcolor

Ezüst

Figyelem! Az eredeti színek eltérhetnek a számítógépen látott tónustól ezért ezek csak tájékoztató jellegűek.