CERTAINTEED BITUMENES ZSINDELYEK

Az amerikai gyártású CertainTeed név minőséget, értéket és hosszú élettartamot garantál. Ezek a zsindelyek megőrzik külsejüket, színüket és hosszú éveken keresztül megóvják otthonát az időjárási viszontagságoktól. Az erősség és tartósság érdekében üvegfátyollal ellátott, modifikált tetőzsindelyek megfelelnek az ÉMI által támasztott szigorú követelményeknek a szélállóság, törésállóság és éghetőség tekintetében egyaránt. A nap melege által aktivált öntapadó ragasztócsíkok biztos védelmet nyújtanak a beszivárgó eső, hó és szél ellen. A zsindelyek mérethűsége a legpontosabb a piacon (± 1,6mm). A CertainTeed zsindelyek közül bármelyik típus a kitűnő választás azon építtetők számára, akik különleges és minőségi tetőt szeretnének megfizethető áron. Tekintsük át a kínálatot!

CT20 XT25 XT30

A CT 20, XT 25, XT 30 típusú zsindelyek a legegyszerűbb háromlevelű téglányok. Üvegfátyol-betéttel ellátott, 20-30 év garanciával rendelkező, könnyen felrakható típusok.

Timber Blend

Mint Frost

Moire Black

Slate Gray

Cedar Brown

 

Dove Gray

Evergreen Blend

Gray Frost

Black

Tile Red Blend

 

CRESCENDO

A Crescendo 25 hódfarkú zsindely mind formájával, mind élénk színeivel különleges megjelenést biztosít otthonának. Ez a négylevelű üvegfátyol betéttel ellátott zsindely 25 év garanciával kapható 4 színben.

 

 

Clay Red

Fern Green

Moire Black

Cedar Brown

 

LANDMARK AR

A CertainTeed elso kétdarabos, rétegelt zsindelyeit, a Landmark sorozatot igen gondosan tervezték meg, a rétegelt kategóriában esztétikai és használhatósági szempontból egyaránt. A finom árnyékoló vonalak és a CertainTeed szabadalmaztatott keverési eljárásának köszönhetően a Landmark zsindelysorozat tartós védelmet biztosít, még szélsőséges éghajlati viszonyok közepette is. Ez a közkedvelt duplarétegű trapéz alakú zsindely 30, 40 vagy 50 év garanciával kapható 5 színben. A zsindely algásodás ellen is kitunően véd.

Moire Black

Spanish Tile Red

Hunter Green

Burnt Sienna

Colonial Slate

 

CLASSIC HORIZON

A Classic Horizon a rátétes zsindelyek stílusát, megjelenését, felület- és térhatását kínálja, azok magas ára nélkül. Egy különleges újítás révén, amely látszólag megduplázza az anyagot, a Classic Horizon egyedülálló értékkel bír: kifinomult megjelenés, kimagasló teljesítmény és megengedhető ár. Az ásványi anyag hintés és a bitumen többszörös rétege, valamint a változó rendszerességgel ismétlődő árnyékvonalak biztosítják a rátétlemezek illúzióját. A zsindely szerkezete egy egybefüggő hordozó betéten alapszik, ideális tetőfelújításhoz. 30 év garanciával!

Gray Stone

Horizon Blue

Praire Wood

Valley Forge Green

 

ALPINE

Ez az európai vágású hódfarkú zsindely 4 színben kapható, mely mindenféle típusú háznak lehet az ékessége. A zsindely tartósságára a gyártó 25 év garanciát biztosít. Ezen kívül megfelel az amerikai elsőfokú tűzállósági követelményeknek, és az algásodás ellen is véd. 

 

Az alábbi zsindelyek csak vevői rendelésre, hosszabb szállítási határidővel kerülnek be az országba:

HATTERAS

A Hatteras zsindely egyesíti a legmagasabb fokú szélállóságot a klasszikus szépséggel. Az egyedülálló színkeverési eljárás és az 1" mélységű árnyékoló vonal megfelelő mélységet és dimenziót ad mind a 7 alga-ellenálló Hatteras színnek. Ha a szokásosnál nagyobb védelemre vágyik az erős szelekkel szemben, vagy csupán egy pompás tetőt szeretne, a Hatteras mindenképpen nagyszerű választás. Garantáltan ellenáll a 110/mérföld/óra erősségig terjedő szélnek és a garancia 40 évre szól (ennek az igénynek egyetlen önzáró zsindely sem tud eleget tenni). Ez a védettségi szint kiváló esztétikai tulajdonságokkal párosul; a Hatteras szokatlan méretezésű konstrukciója és egyedi kialakítása csodálatos palaszerű küllemet alkot.

Lighthouse Red

Newport Green

Outer Banks

Regatta Blue

 

Sandpiper

Stormy Night

Windswept Gray

 

GRAND MANOR

A természetes palával és fazsindellyel gyakran összetéveszthetően a Grand Manor tető megjelenése rusztikus és magas színvonalú - a házak tökéletes kiegészítője.

Grand Manor termékjellemzők:
- Lenyűgöző esztétika: húsz centiméter hosszúságú tagozatok, árnyékvonalak és tripla rétegezettség
- A szuper Shangle konstrukció révén a tető nagy részén öt réteges fedést biztosít
- 40 éves időtartamra szóló korlátozott garancia

Black Pearl

Brownstone

Colonial Slate

Gatehouse Slate

 

Georgian Brick

Heirloom Silver

Sherwood Forest

Stonegate Gray

CARRIAGE HOUSE

Ez a különleges, egyedülálló zsindely a kézműves munkával lekerekített természetes palához hasonló megjelenésével, a hagyományos és modern házaknak egyaránt karaktert ad.

Carrige House termékjellemzők:
- Széles, csonkított sarkok, 20 centiméteres hosszúságú tagozatok és térhatás árnyékvonalak teremtik meg a természetes palához hasonló megjelenést
- Kiemelésként együtt használható a Grand Manor Shangle zsindellyel
- A szuper Shangle konstrukció révén a tető teljes felületén négy réteges fedés
- 40 éves időtartamra szóló korlátozott garancia

Sherwood Forest

Brownstone

Colonial Slate

Georgian Brick

 

Black Pearl

Stonegate Gray

Victorian

INDEPENDENCE

Az Independence Shangle az egyenetlen vastagságú természetes palalemez és fazsindely hangulatát adja vissza, amelyet eddig még egyetlen bitumenes zsindely sem tudott megvalósítani. Mozgalmas és térhatású, klasszikus és elegáns, az Independence természetes szépsége bármely ház megjelenését különlegessé teszi.

Independence termékjellemzők:
- A különböző távolságokban elhelyezkedő rátétlemezek, az elütő árnyékvonalak és a különleges színkeverés teremti meg a természetes tetőfedő anyagok varázsát
- A kimagasló teljesítmény és tartósság érdekében a tervezés biztosítja, hogy a zsindely szerkezete egy egybefüggő hordozóbetéten alapszik
- 40 éves korlátozott garancia

Burnt Sienna

Charcoal Black

Colonial Slate

Cottage Red

Driftwood

 

Georgetown Gray

Hamilton Blue

Heather Blend

Hunter Green

Weathered Wood

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!